Evas Stickningssvammel Avsnitt 25

I det här avsnittet visar jag både pelargon och surdegsbröd och pratar bland annat om en avslutad giveaway, om ovanligt många färdiga projekt, några påbörjade projekt, Palmettofebern som drabbade mig, det bästa sticktillbehöret, längtar efter mönsterstickning och om hur det blir när jag ska ”sno ihop” ett par halvvantar utan mönster. Mycket nöje!

De som kommer att få presenter av mig är:

Mönster och garn
beffa dusty
Carina Jacobsson

Mönster
weronica johansson
Kerstin Holmberg
Elin T. Grov
Perselin

Hör av er till mig med DM på Instagram eller med ett mail till evasstickningssvammel@gmail.com så att jag kan skicka era presenter 🙂

Shownotes

Instagram
Ravelry
Arboreal
Happy Stripes Socks
Oslo Hat – Mohair edition
Magasin Duett
Yarn & Garn
Winter Rose Mittens
Miss Evil Knits – YouTube
Hemma
Lots of Winter Roses
Knitritious Yarns
Fröken Fyrkant
Palmetto
Organic Knitters
Fru Valborg
Love Note
Stadsmössan Aros
Goldwing
Bunty Mitts
Morrow
Yours, always
Waverly
Lucky Sunflower Mitts
Ankelsockan Vågskvalp
Sockan Vågskvalp
Vanten Vågskvalp
Ida
Leftovers Cowl