Slut som artist – II

Själva slutman kom redan igår eftermiddag.
På bussen hem för att vara exakt.
Igår kväll vinglade jag upp till sängen vid 21 snåret och tänkte att jag skulle lyssna på min bok en stund.
Det blev inte en enda sekunds lyssning.

Nu är det lördagskväll.
Vi har främmande.
Jag är helt slut.
I ögonen är klockan 23.30
Det är dags för mig att vingla upp igen.

Nu är det min tur.
Jag är slut som artist.
Helt slut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Eva och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Slut som artist – II

  1. Gissar jag rätt om jag säger att du jobbar h å r t när du är på ditt jobb? När man sen får tid för sig själv så vill man bara sova. Tror att det blir toppen med vår och löpträning för dig igen:)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.