Blues

Blues.

Blues är veckans tema på Fotosöndag och det här är mitt bidrag.
Inspirationen hämtade jag från en bild som jag tagit tidigare men eftersom det ska vara en nytagen bild till Fotosöndag var det bara att sätta den akustiska i Min Älskades händer och börja fota.

fotosondag_banner

 

10 reaktion på “Blues

  1. BluesJag hör musik! Min känsla av bilden är att handen närmast är väldigt dominant eftersom den är så nära, stor och skarp i bild, lite hotfull. Linjen, gitarrhalsen går horisontellt och med den "tunga" handen längst ut känns det nästan som om det lutar nedåt. Det sista kan förstärka intrycket av blues/tunghet i din bild, en mer vinklad/diagonal komposition kanske hade minskat handens dominans. Den svartvita konverteringen passar fint tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *