Det är bara tre veckor kvar ………. *Evas krypin*


Efter kvällens gympapass var det en av herrarna som uttryckte lite oro inför det faktumet att jag fortfarande gympar som jag gör.

”Jag blir lite orolig…………..för du blir bara rundare och rundare om magen och vi orkar ändå inte hänga med i ditt tempo”

Trots det berömmet, för jag utgår ifrån att det var beröm så känns det riktigt skönt att det bara är tre veckor kvar på gympaterminen för det börjar onekligen kännas lite tungt nu.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

10 reaktion på “Det är bara tre veckor kvar ………. *Evas krypin*

 1. Klart det var beröm! Och det är ju bara du som kan känna när det är bra för dig och barnet att gympa och när det blir för mycket… Själv har jag inte lyckats gympa så mycket alls, för jag har precis slutat må illa och kommit förbi stadiet då jag bara vill ligga väldigt stilla eller möjligen stå framför toaletten på knä… Man blir inte så studssugen i det läget!

  :D

 2. Älskade Vännen…

  Du mår bra och det är gott att läsa!

  Nu så är det bara tre veckor kvar på Gympateminen… END.

  Sedan är det bara X veckor kvar innan BEBIS!

  Njut och ta det i lagom takt…

  Jag sitter vid sängkanten och passar med kaffe, the, varm mjölk, choklad… whatever….!

  Svärmor är Barnmorska, så…

  KRAMAR

  Knytet

 3. Sötaste Evan.

  Läste i Puppes blogg att det var ett år sen, i söndags, som ”du fick honom”.

  Vilket sammanträffande. På samma dag fick ju vi veta att Lovisa var på väg.

  Märkligt. Av årets alla dagar.

  Hursom – hoppas lillmagen mår bra och att du gör detsammma. Ta det lugnt, bebisar vill inte hoppa hur mycket som helst. Inte förrän de är fyra månader, Lovisa skrattar så hon gurglar när jag hoppar henne på min mage.

  Allt gott,

  från Morran ( och Lovisa såklart!)

 4. Bra jobbat Eva!

  Påminner mig om min karatekompis som tränade sitt sista pass på onsdag och födde på lördagen…men hon sparkade inga höga sparkar…

 5. Jisses vad hurtig du är! Hurtigare än de flesta, som inte ens är gravida. Du har min fulla beundran.

  Fick just ett mail med den här youtubelänken från en förlossningsläkare i England som precis som jag försökar sätta stopp för förlossningsrutinen tidig avnavling. Tänkte det kunde vara intressant för dig eftersom du är gravid.

  Glad Påsk!

  http://www.youtube.co

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *