Han är tillbaka.

Bebis har ju varit sjuk.
Ordentligt sjuk för första gången.
Feber i fyra dygn.
Kassa nätter, matvägran och mycket närhet.

Han har varit feberfri sedan i måndags men många av feberns nackdelar har han behållit.
Han har fortsatt matvägra och han har totalt vägrat att vara någon annan stans en en millimeter ifrån sin mamma eller sin pappa.
Han har krävt att bli buren varenda liten millimeter och varenda vaken sekund.
Han har inte kunnat leva utan nappen och han har ständigt varit onöjd.
Varenda vaken sekund har han varit högst onöjd.

Men igår vände det.

Han sov i två timmar på morgonen.
Han sov tre timmar efter lunch.

Efter de tre sista timmarna kom han tillbaka.
Han är sitt vanliga glada, busiga, spralliga och leksugna jag igen.

Han springer omkring och visar att han är ordförande i ”Föreningen för märkliga gångarter”, han kräver att de levande ljusen blir tända i köksfönstret, han drar Tonåringen i stortårna, han bygger med klossar, han knäpper på och av lampan i fönstret 238.697 gånger samma kväll, han äter som en häst, han pekar uppfordrande på tv:n när den inte visar Teletubbies och han pekar ännu mer uppfordrande på datorn när den inte visar Pingu.

Bebis är tillbaka och det är underbart.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Det här inlägget postades i Bebisen och märktes , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

6 reaktion på “Han är tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.