Som ett brev på posten.

Efter en veckas inskolning på dagis kom det som ett brev på posten.
Det var inte direkt oväntat.
Det hade snarare varit konstigt om den inte kom.
Febern.

Lite ynklig och med väldigt varma fötter.
Men le det kan man alltid.

Det här inlägget postades i Bebisen och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

7 reaktion på “Som ett brev på posten.

 1. Vilken fin bild. Bebisen i honom börjar försvinna för att stället bli en liten pojke. Kul att få ha följt med i utvecklingen!

  Ha en bra dag!

 2. Just det, precis så är det men tack o lov så brukar det stabilisera sig efter ett tag. Men fin och go som bara den är han feberpojken. Håller med Sus om att bebisen allt mer liknar en liten gosse! Väldigt fin bild, den ska ni kanske förstora och hänga på väggen, det hade jag gjort.

 3. Jädraranammat är lite dämpat av febern, men det finns
  där! :)

  0xt,er jj,älper ,till att ,skriva ,just nu, 3m,ärkset,?,,

  ,,,,,,,,

  Ehum.

  Ja. Sonen hjälpte mig att skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.