Insikt fredagen den 4:e januari 2008 ………. *Evas krypin*

Nu kryper vansinnet i kroppen på mig igen.
Jag känner hur det kvillrar efter ryggen, hur ögonen svartnar och hur orden måste stoppas innan de kommer ut ur munnen.

Dagens insikt är att hon kommer fan att driva mig till komplett vansinne.
Bruden som jobbar sin tredje dag idag kommer att bli min undergång…………..

Idag har hon gjort det IGEN.
Direkt efter gårdagens generalfel nummer ett så följer hon upp med generalfel nummer två idag.

Hur ska jag få henne att förstå att man INTE………NOT……….raderar formler i ett exeldokument som räknar ut debet och kredit i ett bokföringsunderlag på tjugofem rader……..speciellt INTE när man är i originaldokumentet och jobbar.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

17 reaktion på “Insikt fredagen den 4:e januari 2008 ………. *Evas krypin*

 1. Men herregud till och med jag förstår.

  Jag tycker att du ska ta ett allvarligt snack med henne, tala om vad som gäller. Funkar inte det så bör du nog tala med chefen….det är ju inte precis kaffekassan som hon hanterar förmodar jag.

  Good Luck

  • Tala om vad det är som gäller får det bli……jag ska nog lyckas få henne att förstå bara jag är ”tydlig” nog.

   ;D

   MOOOOAAAHAAHAAHA
   AHAAHAHAHA

 2. *sträcker fram några kaststjärnor*

  Är hon helt puckad? Radera formler i orginaldokument?

  *skakar på huvudet*

  *minns när tre timmars sifferinmatnings-arbete försvann när jag glömde att spara*

  • Jag tror inte att hon är helt puckad (tror jag att jag tror alltså) jag tror bara att hon ger ett otroligt puckat intryck så här efter bara några dagar på nya jobbet som är fyllt med massor av komplicerad bokföring.

   *tar emot kaststjärnorna så att jag har till nästa vecka*

 3. Jag har semester och ingen excel hemma men jag ska kolla på måndag när jag kommer på jobbet och hjärnan min är påskruvad igen. Men nånstans vid verktyg tror jag. Man kan låsa hela arket eller cell för cell och lägga in lösenord

 4. Nu fattas bara att hon får chefen med sig och ser till att du får sparken. Hon kommer att göra sina fel till dina.

  NÄ JAG BARA SKOJAR!

  Hon kanske åtminstone är SNYGG, eller va?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.