Han är inte så tokig i alla fall.

Han äter som en hel karl.

Han är gudomlig vad det gäller att somna själv. På dagarna är det bara att invänta de rätta tecknen, slänga åt honom nappen och snutten, kasta ner honom i vagnen, spänna fast säkerhetsbältet, fälla upp suffletten och gå därifrån.

På kvällarna är det bara att lägga ner honom i sängen, lägga snutte nummer två över huvudet, stryka honom på magen, viska ”sov gott älskade människa” och gå ut från sovrummet.

Han är snabb som en iller.

Han hoppas självmant i vinterstövlarna och overallen och han sträcker fram händerna för att få vantarna.

Men framför allt.
Han gör sig otroligt bra på bild.

Det gör faktiskt inte så himla mycket att han vaknar klockan 04.30 varenda morgon.

Det här inlägget postades i Bebisen, Foton och märktes , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Han är inte så tokig i alla fall.

  1. En riktigt framåt kille på alla plan med andra ord. Jag tycker att han är före sin ålder i mycket, att gå i stövlar och overall är tidigt för en 1,5 åring! Ni har all anledning att vara stolta över honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.