Ungen skrattar högt ……….. *Evas krypin*

Nu tittar Ungen på Bruce den Allsmäktige.

Han ömsom gapskrattar, tokfnissar och spontatutbrister i GUUUUU VA ROLIG DEN HÄR FILMEN ÄR.

Han skrattar precis lika mycket som han gjorde när han såg samma film första gången…………….idag.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

12 reaktion på “Ungen skrattar högt ……….. *Evas krypin*

  • Ja, den är rätt rolig faktiskt och ungar är ju ungar.

   Tycker dom att någonting är roligt så kan dom ju titta hur många gånger som helst och tycka att det är lika roligt varenda gång.

   *S*

 1. svar hos mig: Jag som själv inte har foto, känner ju igen er med foto, vill ni att man ska komma fram och säga något om bloggen/mig/dig

  Generell fråga ?

  Lycka till med däcken i kväll !

 2. jepp, så resonerar jag också, det beror på vem det är, och om man kanske kommenterat mycket hos varandra och så är det inte i detta fallet.

  ha en mysig kväll med ”ungen”

 3. Den är verkligen jätterolig!! Jag såg den på bio med barnen och min ex och hans mamma, som var i Sverige-besök från Afrika. Det roliga är att hon inte kunde Engelska, min ex.man hörde inte vad de sa när jag skulle förklara, så jag drog det på engelska, han tolkade på Mandinka och även om vi försökte viska, så var vi nog inte jättepupulära på den bion!! :-) Men vi hade skiiit kul!! Kram!

  • Jösses vilket viskande fram och tillbaka.

   Jag kan förstå att ni inte var allt för populära i den biosalongen.

   ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.