Mitt 2009 del II

Här kommer fortsättningen, kvartal två, på min lilla sammanfattning av 2009.
Det tar som sagt tid det här.
Jag läser gamla inlägg och minns.
Rätt mysigt är vad det är.
Men tid är vad det tar.
Ha tålamod…….kvartal tre och fyra kommer också.

April
April var månaden när jag, på allvar, började längta efter att springa igen.
Jag anmälde mig till Tjejruset i Falun, jag mätte ut en lagom runda för min första löptur och satte upp mina tre löpmål.
Vi firade påsk och jag sprang, sprang och sprang.
Våren visade sig från sin finaste sida och det hela toppades naturligtvis med…………ja just det………en bajskatastrof.

Maj
De tidiga mornarna permanentades och blev till en vana.
Jag nådde mitt första löparmål, jag lärde mig en hel del om och började den tröstlösa kampen mot Björnlokorna i trädgården, jag köpte en ny mobiltelefon, jag testade Nokia Sports Tracker på Puppe, jag insåg att förmiddagslöpning inte är något för mig, försommarens ljuva ansikte visade sig och jag hade sommargympa nere på stranden.

Juni
Jag och mamma slog våra kloka huvuden ihop och sydde värsta lajvkläderna till Tonåringen, jag uppskattade min ickegravida kropp, jag fortsatte springa, jag kände mig nog både vild och galen när jag anmälde mig till Tjejmilen, jag upptäckte ett otäckt monster, det var dåligt väder och ännu sämre väder.
Jag började jobba 75%, vi firade midsommar, Bebis fick sina första skor och jag funderade över mitt liv.

Första delen av mitt 2009 hittar du här.


*************************************************************************************
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En reaktion på “Mitt 2009 del II

  1. 2009 var ett springande år för dig minns jag också. Så häftigt att du dessutom sprang tjejmilen i Stockholm! Du var riktigt ’på’ 2009 trots att du var småbarnsmamma, yrkesarbetande igen, jagande björnlokor på gården. Du var kraftfull trots tidiga mornar med bebis Joe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.