Om att jobba.

Jag tycker att det är kul att jobba.
Jag gillar mitt jobb och har alltid gjort det.
Jag tillhör den kategorin människor som så gott som alltid har tyckt att måndagar är bra dagar eftersom jag har en hel arbetsvecka framför mig.
Nu har jag jobbat sju månader efter föräldraledigheten.
Förutom intressanta arbetsuppgifter och den sociala kontakten med arbetskompisarna så ser jag två, väldigt stora, fördelar med att jobba.

 1. Att få äta lunch utan att en annan människa sitter på 40 cm avstånd och pockar på absolut, fullständig och total uppmärksamhet.
 2. Att kunna gå på toaletten utan att ha en annan människa som hänger i mina knäväck samtidigt som han drar i mina trosor och med full kraft gör allt som står i hans makt för att kunna pressa sig in mellan mina ben för att dyka rätt ner i toalettstolen.

Over and out!


*************************************************************************************
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 reaktion på “Om att jobba.

 1. Jodå, det känns igen mycket väl!

  I morgon åker Familjen Knytet till Marmaris i Turkiet en vecka……

  Snacka om att Andas In och Andas Ut…..

  KRAM
  Knytet Ditt

 2. Hahahaha..jag vet precis vad du menar!!

  Att faktiskt känna smaken av lunchen nuförtiden.

  Kisspauserna på jobbet blir liksom som en liten minisemester!!

  ;)

 3. Jag förstår dig! Ditt inlägg väcker många tankar om mitt eget jobb som jag numera lämnat. Tänker ibland på att faktiskt börja blogga men så är det något som håller emot, är nog rädd för att det skulle bli för tungt. Är rädd för att min sorg skulle synas för mycket och vara för tung för andra att läsa. Nej jag är inte mogen för att blogga ännu. Jag fortsätter att läsa andras bloggar, det ger mig mera. Godnatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.