Så sitter vi här och det känns ok

Igen blev det inte som vi hade trott att det skulle bli.
Inte alls faktiskt.
Vi hade trott att Min Älskade skulle åka till den stora staden över dagen igår, att jag skulle vara på personaldag med jobbet hela dagen, att vi skulle titta på brasa ikväll och att vi skulle umgås med vänner.

Istället blev det så att vi stod i köket och torkade kräks klockan 06.15 igår morse, att Min Älskade stannade hemma, att jag åkte på personaldagen, att Minsting fick hög feber, att natten blev stökig, att brasan och vännerna får klara sig utan oss.

För vi sitter här.
Det känns dessutom helt ok.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Så sitter vi här och det känns ok

  1. Ja men herreminjeh…det är inte alltid som man tänkt sig men det kan bli ok ändå. Dumma saker går över, och jag hoppas minstingen blir bättre snart. Det kommer ju fler brasor.

  2. Så typiskt när man har småbarn eller när man blivit äldre, det går liksom inte att helt lita på dagsformen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.