En slags klappgröt.

Mymlan har gjort det. Abbes pappa har gjort det. Linda har gjort det.
Det är säkert väldigt många som har gjort det.
Nu har jag också gjort det.
Jag såg en tv-reklam för 118100 i morse och plötsligt stod jag med telefonen i handen, knappade in frågan "Vad är Evassvammel?" och skickade iväg.
I mitt morgon- och småbarnsförvirrade tillstånd blev jag plötsligt osäker på vilket nummer det var jag skulle skicka till.
Var det 118 100 eller var det 118 118 eller vad var det för nummer?
Jag kommer ju ihåg att Mymlan hade bloggat om det här för ett tag sedan så jag var tvungen att leta reda på hennes postning och kolla numret.
118 800 var det nummer hon hade använt.
Jag drog iväg ett till SMS.
Exakt likadant.
Så pep det till i telefonen och jag läste följande:

"Evassvammel är en svensk blogg som skrivs av en tjej vid namn Eva Holm. På sin blogg skriver Eva intressant och tankeväckande om barn och familj, nöje och kultur och sitt fantastiska liv i allmänhet."


Visst låter det bra.
Helt otroligt om jag ska vara ärlig.
I mitt stilla sinne så undrar jag hur de får fram den här, häpnadsväckande men förvisso helt korrekta, informationen.
Så skakade det till i telefonen ytterligare en gång och svaret på frågan "Vad är Evassvammel?" kom från 118 800.

 

"En slags klappgröt som serveras på julaftonen."

 

I mitt stilla sinne, en gång till, undrar jag hur de fick fram denna, ännu mer häpnadsväckande, information och framförallt undrar jag var i Sverige denna klappgröt som kallas Evassvammel serveras på julaftonen.
En sak vet jag i alla fall och det är att jag skulle gärna vilja åka till den platsen och jag skulle inte ha någonting emot att vara där en julafton.
En slags klappgröt liksom.
Eeh!
Jaha………


*************************************************************************************
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 reaktion på “En slags klappgröt.

 1. Hahaha hahaha oj, oj det var längesen som jag skrattade så mycket, försökte hålla igen något eftersom lilla gubben sover redan men det gick bara inte. Jamen så tokigt:)) Evas svammel en klappgröt hahaha nä nu kiknar jag snart.

  Svar: Härligt att kunna bjuda på ett ordentligt skratt.
  Jag fnissade också rätt friskt………när jag hade plockat upp hakan från golvet.
  :D

 2. Hahahaha..vad får de informationen i från liksom? Första svaret var ju helt korrekt och alldeles perfekt svarat, men klappgröt??

  Du är mer som en Ris a la Malta med massor av goda clementinklyftor =))

  Kram till er alla!

  Svar: Du är väl den raraste du.
  Men visst undrar jag också var de får informationen ifrån……..
  Kram!

 3. Det var bland annat här hos jag läste och blev så nyfiken att jag gjorde likadant med mitt eget bloggnamn. Och jag säger som du! Vem sitter och googlar (för det måste väl vara så det går till va?) – och vem formulerar alla fyndiga svar!?
  MILF är egentligen inte något jag finner så väldigt smickrande, fast det blev ändå rätt kul. Det står för ”Mothers I Like to Fuck”…….
  Kan man tro att det var någon ung pojkspoling som gjorde sig lite lustig över min presentationsbild??? :-D

 4. Sjukaste är att jag läste det här inlägget och konstaterade att jag inte hade en susning om vad klappgröt är för nånting.

  Åker hem till svärmor, kommer knappt innanför dörren förrän hon frågar om jag vill ha lite klappgröt!

  Vad är oddsen??

 5. Jag blev ju också så himla nyfiken att jag var tvungen att fråga om mig (mitt namn) Fick till svar att det är en tjej som älskar hästar och det bästa hon vet är att rida i skogen… Hmmm, jag gillar inte hästar alls eller rättare sagt; jag är livrädd för dem!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.