Lördag hela veckan

Planeringsdag på dagis och Min Älskade är uppbokad på annat sedan lång tid tillbaka.
Det betyder att jag har semester idag.
En ledig dag mitt i veckan.

Om en stund packar jag in ungen, galonisar, gummistövlar och kameran i bilen och drar till mormor och morfar.

Det här inlägget postades i Vardagligt och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

3 reaktion på “Lördag hela veckan

 1. en fråga bara, varför taggar du det här inlägget med Onsdag. Är det inte tisdag idag?

  Hoppas ni får en bra dag i alla fall, låter som upplägget är som bäddat för det :-)

  SV: Åh, vad skönt att läsa. Jag vet ju att hon inte kommer svälta ihjäl, hon äter alldeles för mycket vid alla andra mål för att göra det, men det känns ändå så kynnigt att skicka iväg en oäten onge till fsk när jag vet hur gnällig hon blir…

  • Haha, ja du, det kan man ju fråga sig.
   Visst är det tisdag. Här också faktiskt ;)
   Jag var väl bara mer än lovligt förvirrad och tänkte kanske på onsdag som ”lillördag”.
   Eller nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.