Nog nu

Nu är jag innerligt trött på det här.
Snön hade precis börjat sjunka undan.
Det hade precis blivit klart, tydligt och synligt att snön sjönk centimeter för centimeter.
Så kommer det ännu mer SNÖ.
På två dygn kom det drygt FYRA DECIMETER snö.
Igen.
Nu är det mer snö än innan det började sjunka undan.

DET RÄCKER NU.

Jag är trött på att gå i snö.
Jag är trött på att sopa av snö från bilen.
Jag är trött på att skrapa rutor.
Jag är trött på att fota vintermotiv.
Jag är trött på vitt.

Jag vill ha grönt.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

5 reaktion på “Nog nu

  1. Taskigt av snön att lura er att den var på väg bort och sedan komma ännu mer.. Jag är så nöjd med att snön försvinner här, nu är det enstaka snöfläckar/högar kvar och det behöver inte komma mer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.