For Your Information

Jag vill bara informera er om att det faktiskt finns fördelar med att kliva upp före klockan 05.00
I alla fall på vardagar.
Jag menar.

Vi behöver inte skynda oss på morgonen.
Jag hinner dricka många koppar kaffe.
Jag hinner elda ordentligt så att det blir både värme och varmvatten.
Jag hinner fundera ordentligt på vad jag ska ha på mig och till och med stryka en blus om jag skulle behöva det.
Jag hinner lägga omsorgsfull makeup vilket betyder att jag är snyggare än någonsin.

Jag hinner skriva ett kort blogginlägg.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

6 reaktion på “For Your Information

 1. Instämmer helt med Dej i grunden, bara det att jag är tvingad att gå upp antingen 04.30 eller 05.00 för att hinna med bussen jag ofta pendlar med knappt fem mil.Och med 30 min promenad till bussen gör att att allt Du hinner med hinner jag inte med;)

  annette

  • Det låter nästan förfärligt i mina öron.
   Det är ju det faktum att jag hinner med allting som gör att det känns i alla fall en smula positivt.
   ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.