Veckan är slut

Minsting ligger och sover.
Min Älskade och Tonåringen tittar på något jubileumsavsnitt av The Simsons.
De skrattar dessutom så de kvider.
Jag är inte ett dugg intresserad.
Inte det minsta.
Vi är fortfarande inte 100% krya.
Eller också har skiten tagit om.

Jag struntar i det här nu, tar Arn med mig och går upp och lägger mig.

Det här inlägget postades i Eva och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en snart medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

3 reaktion på “Veckan är slut

  • Jag läser den sista nu och av de två första gillade jag den andra bäst.
   Jag tycker nog att den stackars Arn var lite ”för mycket” i den första boken.
   Lite för duktig på allting.
   Den andra gillade jag väldigt mycket. Intressanta jämförelser mellan Islam och Kristendomen.
   Nu väntar jag med spänning på brudöl och på att få veta om det verkligen blir av.
   ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge