Dag 31 – Mina ambitioner

Ambitioner är ett ord som jag har svårt att relatera till i mitt privatliv.
För mig är ordet förknippat med yrkeslivet.
Inte privatlivet.

Jag har ambitioner.
Det har jag.
Men de hör jobbet till och hör inte hemma här.

Ett av mina kortaste inlägg ever tror jag.
Men ta det bara lugnt, det kommer mera………..

Det här inlägget postades i Bloggen, Eva och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Dag 31 – Mina ambitioner

  1. Jag har ambitioner både på jobb o hemma…på hemmaplan är det bara av en annan sort….tex min ambition idag är att INTE tvätta eller städa för jag är ledig….utan min ambition är att ligga i soffan o kolla på film….typ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.