Jag borde ju ha lärt mig

Jag vet ju så väl hur det är och jag tycker verkligen att jag borde ha lärt mig vid det här laget.
Men nej då.
Inte jag heller.

Precis när jag har funderat ut hur jag tror att veckan ska bli så ändras allting.
Det som kändes så stabilt blir plötsligt lite skakigare.

Tonåringen dålig igen.
Dagis ringer på förmiddagen.
Minsting har feber och hänger som en liten apunge på sin pappa.

Det blir ju aldrig så som man tror att det ska bli.
Det är det enda som man vet helt säkert.

4 reaktion på “Jag borde ju ha lärt mig

  1. Ja precis så är livet, det är stört omöjligt att planeras men ändå fortsätter man planera. Hoppas att båda dina pojkar snart kryar på sig!

  2. Förlåt mitt tjat, ser nu att min kommentar från den 24 jan också kom in!! När jag skrivit kommentaren och tryckte på posta så tog det jättelång tid och därefter fick jag upp en varning och där stod att sidan inte var tillgänglig. Mitt andra försök idag var för att testa igen. Ja ja, kanske grabbarna kryar på sig fortare med flera kommentarer irad:).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *