Oändlig #365foton

Oändlig

Tema 212 – Oändlig
Bild 14 av 365

Det här inlägget postades i 365-2011 och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en snart medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

23 reaktion på “Oändlig #365foton

 1. Pingback: Tweets that mention Oändlig #365foton | Evas Svammel -- Topsy.com

  • Tack.
   Som jag sagt tidigare så är jag sjukt glad och stolt över bilden.
   Riktigt riktigt stolt.
   Så där så det pirrar i magen.

   Tack för titten.
   :)

  • Den är tagen i Rättvik och bryggan på bilden är Rättviks Långbrygga.
   I torsdags medan jag väntade på bussen och dimman var helt magisk traskade jag de få meterna ner till isen och tog bilden.
   Med min Iphone4
   :)

  • Tack raraste för att du talar om att du gillar utseendet på min blogg.
   Det gör mig glad så klart eftersom jag vill att så många som möjligt ska trivas här.
   Och självklart blir jag glad för att du gillar fotot också.
   :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge