Dagens citat, eller jag känner mig lite förvirrad………..*Evas krypin*

Efter det att jag flexat ut från jobbet, kört ungen till fotbollsträningslägret, varit på Bolaget, bytt kolsyretub, fixat lim och nytt lack till mina naglar, varit på Hemköp för att köpa billiga revben, varit in hos min favvofrisörska och betalat ”måsskiten” hon la i igår eftermiddag och efter att jag storhandlat på ICA så stod jag äntligen i köket mitt emot Mannen, pustade ut och sa: ”Nu tror jag att jag ska gå och dra på mig sexbyxorna och göra helg”.

Då svarade den underbara Mannen att jag fick göra precis det jag ville. Snabbt ändrades min vilja och jag la mina iskalla händer på Mannens mage varpå gallskrik uppstod.

”Vad FAAAAAAAAAAAN gör du?” vrålade Mannen.

Oskyldigt tittade jag på honom och talade om att jag gjorde ju bara precis som han sa, dvs jag gjorde det jag ville göra.
”Jag håller ju på att få hjärtstillestånd och blir alldles kallsvettig. Känn bara i pannan får du känna” replikerade Mannen på min oskyldiga information.
Självklart så gör jag som han säger, en gång till, och lägger mina iskalla händer på hans panna varpå nytt gallskrik uppstår.

”Vad FAAAAAAAAAAAN gör du?” vrålade Mannen.

Oskyldigt tittade jag på honom och talade om att jag, återigen,  gjorde ju bara precis som han bett mig om, dvs jag kände i hans panna.

Det är då han säger orden som direkt blev utnämnda till ”Dagens citat”……. om nu det räcker………..det är nog veckans, månadens och årets citat också.


Gör inte som jag säger att du ska göra utan gör så som jag menar att du ska göra.

ÖÖÖÖHHHH……………..jaha……………..

Jag förstod precis vad han menade och Mannen är bara helt UNDERBAR!

Det här inlägget postades i Reflektioner av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

6 reaktion på “Dagens citat, eller jag känner mig lite förvirrad………..*Evas krypin*

  • Det måste ju vara ett citat i världsklass.

   Användbart i de flesta situationer ;-)

   Jag har också för aviskt att sprida detta runt omkring mig……….så ofta jag kan dessutom.

   *visslar oskyldigt*

  • HAHA……..

   Ja eller så är han fortfarande lite ovan vid att jag är en sån där människa som inte förstår det dom inte sägs ;-)

 1. Tro fan att du är så förälskad i denna man…..han har ju uppenbara kvinnliga egenskaper ;-) Ljuvliga Puppe! förlåt och Eva såklart. Love and kisses till er båda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *