Hus #365

Hus

Tema 101 – Hus
Bild 3 av 365

Det här inlägget postades i 365-2011 och märktes , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

8 reaktion på “Hus #365

 1. Så detta är Holmgården? Fint som snus med stor inbyggt terass och stor balkong på övervåningen, undrar om den går till sovrummet för i så fall måste det vara härligt att en varm julidag öppna balkongdörren och lukta på sommardagen som nalkas eller har varit.

  • Jajamensan, det här är Holmgården.
   Eller i alla fall huvudbyggnaden eftersom uthus, vedbod, gäststuga och loge inte syns på bilden.
   Verandan är vårat andningshål på sommaren. Jag kan sitta där och bara titta ut och glömma bort kaffekoppen som står bredvid.
   Så otroligt rofyllt.

  • Dom där snöflingorna håller på att driva mig till vansinne.
   Pluginet funkar inte riktigt som det ska.
   Ibland visas allt enligt alla inställningar, ibland syns absolut ingenting och ibland de där ynka pyttesmå flingorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.