Det här gör vi


Vad gör ni?

– Bloggat från min iPhone –

Det här inlägget postades i iPhone och märktes av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Det här gör vi

  1. Ni stryker Julgardiner ser jag. Vet du Eva att jag sätter inte upp speciella gardiner till jul, har aldrig gjort för jag tycker inte att det behövs eller är värt besväret. De vanliga gardinerna hänger i fönstren men där är också vackra stjärnor, stakar och blommor, då är det advent och jul här:).

    • Det låter väl befriande på sätt och vis tycker jag.
      Eftersom jag inte alls är någon gardinmänniska nu för tiden så är julen den enda gången jag byter.
      Sen tycker jag att det är så skönt att sätta upp de ljusa blommiga när januari och ljuset är tillbaka och jag tycker att våren närmar sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.