Tjänsteresa

Nu drar jag på tjänsteresa.
Utbildning.
Personalaktivitet.
Samkväm.
Kärt barn har många namn.

Jag som älskar att vara utomhus och röra på mig gläds åt att det till största delen är utomhusaktiviteter vi ska ägna oss åt.
VÄLDIGT mycket VÄLDIGT varma kläder är nedpackade eftersom vintern har kommit.
Middag ikväll.
Jag hoppas på många skratt, trevligt prat och gemenskap.

Det bästa av allt.

LISTEN TO THIS!

Jag har mutat mig till ett enkelrum.
Ett helt eget rum, en egen säng i en hel natt.

Plötsligt bara händer det.

PS. Den här artikeln publicerades ju väldigt lägligt inför idag och jag behöver väl knappast säga att den varit ett hett diskussionsämne på jobbet de senaste dagarna.

Nu drar jag.

HEPP!

4 reaktion på “Tjänsteresa

  1. Jag såg din fina bild här ovan och sen läste jag rubriken ’Tjänsteresa’ och min allra första tanke var: jaa nu får Eva sova ut en natt! Sen läste jag även texten. Vara ute mycket på dagen och få rosiga kinder, som i bilden ovan, o c h sen sova en hel natt ostörd och därefter sova ut på morgonen, kan nog inte ha kommit lägligare efter vad jag förstått. Måste kännas som en tidig Julklapp:). Den var du värd!

  2. Åh, jag minns när jag åkte på fackkurs! De frågade om jag ville åka hem eftersom kursen hölls i hemstaden och jag bara: ”Men det finns ett rum bokat åt mig? Jag får sova? Själv? Ensam? Gå och lägga mig efter middagen? Skämtar ni, jag vill sova på vandrarhemmet, jag vill INTE åka hem!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.