Gammal grädde.

Sist det storhandlades i det här hushållet så köptes det rätt mycket grädde.
I dessa LCHF tider går det går åt rätt mycket grädde.
I morse upptäckte jag en oöppnad förpackning grädde med datum som precis hade gått ut.
Även om det går åt mycket grädde nu för tiden så är det inte det lättaste att göra av med fem deciliter grädde i en svinblink.

Om man inte gör en till sats med chokladglass vill säga.
Då går det alldeles utmärkt.
Lätt och fort.

Ingen grädde till spillo här inte.
Till familjemedlemmarnas stora förtjusning.


*******************************************************
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i LCHF, Vardagligt och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

4 reaktion på “Gammal grädde.

  1. Hihi tänk så olika det är med olika dieter, testade gi men fungerade inte alls för mig med allt fett, däremot fettsnål vv passar mig kanon!

    Kul att du vill vara med i utlottningen!

    Sov gott o dröm sött, kramisar

  2. Oj vad jag har läst och läst allt i din gamla blogg på Aftonbladet. Jag har också skrattat och gråtit. Så mycket du upplevt i ditt ännu unga liv! Kom på mig själv med att ligga och tänka på att jag måste fortsätta läsa nästa dag, undrar så hur det går och vad som händer sen. Att läsa din blogg har varit som att läsa en god bok, man längtar till nästa tillfälle. Så därför vill jag föreslå dig att låta en tanke ta form, en tanke på en kommande bok, i romanform kanske. Den kommer att läsas av många, många, vida omkring! Det tror jag på och jag är en bokslukerska. Kram på dig.

    Svar: Tack för en underbar kommentar Monika.
    Den värmer i mitt hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.