Slutfuskat

Jag fuskade ju en del med LCHF förra veckan.
Nu får det vara slut med det.
Den här veckan blir striktare.
Ordentliga matlådor och restriktioner på den 90% iga chokladen.
Jag tänkte skära osttärningar och ha med mig som mellanmålssnacks istället.

Morgondagens matlåda är redan förberedd.
Två lammkotletter, rejält med vitlökssmör, en blandad grönsallad som jag ringlar rikligt med olivolja över imorgon bitti.

Jag har precis avnjutit exakt det samma till lunch men jag längtar ändå till imorgon.

Det här inlägget postades i Eva, LCHF och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Slutfuskat

  1. Precis vad jag tänkte idag när jag med fasa insåg att antalet kolhydrater var ungefär 500 g igår… av de 7000 kcal som jag åt. Jag har ätit High Carb High Fat i två dagar … och portioner vars storlek en triathlonatlet skulle klara två-tre lopp på.

    Märkligt att en sån liten kvinna som jag kan få i mig sådana mängder mat … utan att må illa dessutom. Och sedan, när jag tycket att jag har ätit tillräckligt avrundar jag glatt med en burk Ben&Jerrys.

    Så jag hänger på dig nästa vecka – strikt LCHF! Men för mig blir det nog renskav till matlåda, med mycket grädde och några lingon till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.