Halva veckan har gått

FlyttFlyttFlytt

Det är kaos på jobbet.
Milt uttryckt.
Kontoret ska byta lokal.
Vi håller alltså på att flytta.
Ett helt kontor.
Femton rum.
Tjugo arbetsplatser.
Det är rätt mycket att flytta.
Precis som det är med att flytta ett hem så är även en av fördelarna med att flytta ett kontor just tillfället att rensa.
Som vi rensar.

Idag är sjukhusbesöket avklarat.
Imorgon är begravningen.
På fredag går flyttlasset.

Halva veckan har gått.
Snart är det fredag igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Eva, Jobbet och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Halva veckan har gått

  1. Det var stora tunga ting för dig denna vecka! Men visst har ni flyttat på kontoret för inte så längesen? Eller du kanske bara flyttade till ett annat rum, ja så var det nog. Hoppas att nya lokalen blir bra för ert jobb!

    Svar: Ja, det är en vecka av det lite tyngre slaget, det är det.

    Visst har du väll stenkoll Monika.
    Jag bytte kontor i höstas. Helt riktigt.
    :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.