Så många bloggar …..

Så många bloggar det finns.
Så många som lämnar avtryck.
Avtryck i minnet, i tanken och i hjärtat.
Jag hittar nya hela tiden.

Jag hittade Vimmelmammans blogg.
Jag läste, läste, läste och läste.
En blogg som lämnar avtryck.
Avtryck i minnet, i tanken och i hjärtat.
En blogg som berör.

Plötsligt inser jag att jag inte vet vad jag ska skriva om.
Vad har jag att dela med mig av?
Vad har jag som berör andra?

Bebisen har bajsat.
Det skulle väl antagligen intressera min mamma och hon har inte ens en dator.
Ungen är så förkyld idag så han är hemma från skolan.
Ja, det intresserar inte ens min mamma.
Bebisen äter gröt på kvällen.
Ja. Jo. Högintressant. Verkligen.
Ungen tycker att det är aptrist att göra läxor.
Ovanligt för 13-åringar. NOT!
Jag ska antagligen gå ut och promenera idag.
Högintressant!
Jag längtar efter att börja jobba igen.
Eftersom Bebisen ”bara” är fem månader så kanske det kan få någon att höja ett ögonbryn.

Berör? Nej, det tror jag inte.
Lämnar avtryck? Nej, antagligen inte.

Plötsligt känns mitt eget bloggande lite futtigt.
Jag tycker om min blogg, jag älskar att skriva och det har gett mig så mycket.
Bloggen har ju gett mig ALLT.
Mannen Min Älskade, kärlek, Bebis och lycka.
Bloggen har gett mig mitt liv tillbaka och jag är tacksam.
Jag känner mig ödmjuk och jag känner den största tacksamheten.

Men just nu känns mitt eget bloggande lite futtigt.

.
******************************************************************************************************************************
Läs också vad andra bloggare skriver om: , , , , ,

8 reaktion på “Så många bloggar …..

 1. man ska blogga så länge som man känner att det ger något. jag har irrat mig in på typiska sak-bloggar, som handlar om en sak och ingenting annat, dvs antingen hantverk eller arkeologi (syftar då på min gamgamla blogg, arkeologen.com).

 2. Måste alla göra intryck? Måste alla ha något att säga? Hur kommer det sig då att så många tittar på program på tv.n som tex. ensam mamma söker, bingolotto, halv 8 hos dig osvosv..Kan man inte bara få läsa att andra har det precis lika jävligt/härligt som en själv, få känna igen sig och kanske bli lite road en smula. Få titta in lite lite grann hemma hos någon och i dens värld. Eller måste man göra skillnad och lämna avtryck hos alla. Då ska jag oxå lägga ner bloggandet, för jag har inte haft något att säga till någon. Men det har varit nyttigt för mig att se mina tankar på pränt..

  Vi är alla lite futtiga ibland…Kram, jag gillar att läsa om bebisen bajsar och att 13åringen är helt normal.

  Svar: Underbaraste Mian. Jag har sagt det förut och jag säger det igen…….du förtjänar ett eget hyllningsinlägg.
  :)
  Tack för att du får mig att se lite klarare och det gläder mig att du gillar att läsa om att Bebisen har bajsat och om att 13-åringen är helt normal.
  Kram!

 3. Alltså jag har oxå läst vimmelmamman nu, och hon har ju ett helt annat liv. En sjukdom. Det går inte att jämföra sitt liv med någon som har detta över sig konstant.

  Jag har en kollega som jobbar mot samma sjukdom, men jag slutar inte prata ”skit” med henne, och hon vill veta om vanliga saker som händer i våra liv.

  Alla har en roll att fylla. Alla spelar roll på olika sätt. Alla har något att ge även om det i ens egna ögon verkar trivialt.

 4. Nu är det ju som såå att jag tycker att det är högintressant att läsa just din blogg..

  *nickar hysteriskt*

  Jag trivs med att komma in här och se hur den vardagliga vardagen ter sig hos er och jag trivs ovanligt bra med hur du berättar om den..

  Jag trivs med att veta att bebisen faktiskt bajsar och att han även äter gröt på kvällarna..
  =)

  Jag trivs riktigt jätte bra med att vara på din sida i din blogg, absolut.. Jag trivs HÄR

  Kram till dig från mig..
  I massor dessutom..
  =))

 5. Och aven jag tycker det ar jattekul att lasa om bravaderna som bebisen gor, och jattejobbet som du gor som mamma, och tonaringen, och sa blir jag jatteglad nar du har foton, speciellt just nu nar ni far sno och jag har nastan sommar! Inte for att jag langtar speciellt efter snon, men det ser sa vackert ut! Ha det jattegott i jul och nyar, halsa hela familjen fran oss har pa andra sidan!

 6. Tänk ALDRIG så igen!

  *höjer fingret*

  DU, min första, älskade bloggvän….

  Jag älskar att läsa det du skriver.
  Jag läser alltid det du skriver, med nöje och aktning.

  DU gör mig berörd.

  KRAM

 7. Jag tycker det om att läsa om ert liv. Det stora i ert liv ligger just i det lilla. Att kunna glädjas åt att Bäbisen äter gröt på kvällen. Att se Ungens alla tonårsfasoner. Att vara mamma och pappa.

  Livet är stort i sig.

  Svar: Det är sant att det är så………..att Livet är stort i sig. Att det stora i vårt liv ligger just i det lilla. Att vi är en familj.
  Det är stort och värt att skriva om.
  :)

 8. Det är tur att inte alla bloggar är lika djupa. Då skulle bloggandet upphöra eftersom ingen skulle orka läsa ;-)
  Alla letar efter olika saker att läsa om och om man kollar vilka bloggar som ligger högst på topplistor så handlar det oftast om ”meningslösa” saker som shopping, modellkarriärer och kändisskvaller. Inget som tilltalar mig men den stora massan verkar gilla det…
  Skriv som du vill. Det är det som gör en blogg bra. Ha en bäst helg!

  Svar: Vad lustigt att du nämner det. Jag gjorde just igår kväll en vandring bland de bloggar du nämner, dvs de som toppar alla listorna och slogt ännu en gång av häpnad över hur just de ytliga bloggarna kan vara så populära.

  Jag lyder din uppmaning och fortsätter mitt bloggande på mitt sätt.
  :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.