Morgonstund har guld i mund

TisdagsmorgonMinsting är ju tillbaka i extremt tidiga morgonvanor igen.
Idag vaknade han 04.10 och för säkerhets skull hade han bajsat.
Då är det ju liksom klart.
”Mamma kan inte tvinga ner mig i sängen igen om jag bajsar. Om jag dessutom ser till att göra det ordentligt, från hakan till nacken, så finns det ingen annan utväg för henne än att ta med mig ner till köket”
Nåt i den stilen är jag helt övertygad om att att han tänker.

Jag bytte, ALLT, och vinglade upp i sängen med Minsting under ena armen och en flaska mjölk i den andra.
Inte hjälpte väl det.
Efter en kvart fick han toknog men jag fick ligga kvar. Tack Min Älskade för det.

Med så tidiga morgonvanor blir ju liksom mornarna oändligt långa. Idag hann jag, trots att jag fick ligga kvar, sitta på sandlådekanten

Tisdagsmorgonoch dricka kaffe, prata en halvtimme med en av mina älskade svägerskor i telefon (grattis till din nya iPhone förresten), sminka mig, stryka på blusen en smula, klä på mig, väcka Tonåringen, jaga Minsting runt hela gården, jaga Minsting runt hela huset, kränga på Minsting en ren t-shirt och jag hann faktiskt med att få på Minsting ett par skor också.

CHECK!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En reaktion på “Morgonstund har guld i mund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.