Vilar mig i form.

Jag var ju så på gång för drygt en vecka sedan.
Sprang fem kilometer som ingenting.
Lätt var det.
Så fick jag ont i foten.
Ont i halsen.
Feber.
Jag låg i två dagar.
Sen vaknar Minstingen 4.38 och toppar det med att dom ringer från dagis och talar om att han har 38.5 graders feber.

Jag är trött.
Trött i kroppen.
Trött i huvudet.

Jag har bestämt mig för att springa för min egen skull.
För att jag vill det och för att jag tycker att det är roligt.
Just nu känner jag att kroppen inte vill och att det bara tar emot.
Jag tycker ju i grund och botten att det är underbart att springa och känner jag att kroppen inte vill då är det bara för mig att lyssna.

Jag vill inte känna någon press.
Känna att jag måste springa för att jag ska springa Tjejrusen den 20 maj, eller för att jag har ett träningsprogram som jag måste följa slaviskt, eller för att jag måste klara Tjejmilen på bättre tid än föra året.

Då vilar jag hellre ett par dagar till.
Att vila sig i form är också ett sätt att komma i form.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Löpning och märktes , , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Vilar mig i form.

  1. Jag har haft världens kramp i nederdelen (vänster sätesmuskel) ned på baksidan lår och sen vidare ner på vadens utsida. MYCKET JOBBIGT! Inte kunnat sitta alls ibland och korta stunder ibland. Missade konferens och annat kul. Ordination aktiv vila, jag skulle röra på mig, promenera. Och promenerat har jag gjort. Det har inte hjälpt. Fått värktabletter som föga hjälpte (voltaren och de citodon).

    I söndags låg jag på soffan hela dagen. Gjorde inget alls. Deprimerad över att det aldrig gick över. Hade haft ont sen lördagen innan. Alla jobbarkompisar hade det kul i Köpenhamn. Igår vaknade jag och mådde bra!!! Fortfarande avdomnad i vaden och i tårna men i övrigt mycket bättre! Underbar känsla. Så vila sig i form är inte alls dumt, fortsätt med det!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.