Planer för dagen.

Det är lördag.
Solen skiner.
Idag blir det ett besök i handelsträdgården för inköp av några tåliga blommor.
Lite trädgårdspyssel.

Dags att hjälpa våren på traven.

Bloggat från min iPhone

Det här inlägget postades i Okategoriserade av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Planer för dagen.

  1. Härligt! Vår och sommar kan jag sakna att bo i villa – har bott i villa 20 år tidigare – för att det är så mysigt med blommor och lite grönsaker kanske, samt naturligtvis att bara njuta, grilla och sola på sin egen tomt. Det ska bli vackert väder i morgon med så du kan få en fin helg ute på egna gården.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.