En annan tidsålder

IMG_9626

Det är verkligen en gåva.
Ett privilegium.
Att leva med barn.

Det sitter tre ungar och åter frukost vid vårt köksbord.
En av ungarna pekade på yoghurtpaketet och konstaterade att det ser ut som en mormor.

Direkt hänger Minsting på och konstaterar att hon måste ju vara död.
Varför tror du det frågar jag.

-Ja men mamma, hon är ju från en helt annan tidsålder eftersom hon är från den gamla goda tiden.

Det här inlägget postades i Minsting och märktes av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “En annan tidsålder

  1. Barn är kloka. De har ett perspektiv på livet som vi som vuxna saknar. Jag undrar varför vi mister det på vägen? Jag minns ett tillfälle i *det gamla livet*, då vi mist en närstående och prästen hade barnen i kyrkan före begravningen och frågade dem *Men vad händer då, när man begravs?*Svaret var, Man blir uppäten av maskarna så klart” ” Ja, det ligger ju något i det…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.