Utan GPS #minmamma

Det finns ett ställe i Västerås som jag hittar till utan att behöva köra efter min älskade GPS.
Det är till Lasarettet.

Så jag tar väl och åker dit nu……

Det här inlägget postades i Min mamma och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Utan GPS #minmamma

  1. Hoppas att det innebär att ni får hjälp nu.. Tråkigt bara att det är ett sådant ställe du hittar lätt till (nu hittar jag visserligen väldigt lätt till sjukhuset med men det råkar ju vara mitt jobb.. )

    • Det var ingen akut resa den här gången utan ett rätt rutinartat besök.
      Men jag håller med dig om att det är lite trist att det är just till sjukhuset i den stora staden som jag hittar utan att känna mig det minsta osäker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.