Det är magiskt

Det jag upplever just nu är ingenting annat än magiskt.
En helt fantastisk sommar.
För mig är det här en sommar som jag kommer att tänka tillbaka på under många långa vintrar.
Solen, hallonen, värmen, baden och semestern.
Jag har inte badat så mycket som jag gjort den här sommaren sedan jag var barn.
Jag har inte njutit så mycket av en semester sedan jag började med semester.
Hallonen är så många att vi inte klarar av att plocka dem.
Och solen, den läkande, helande och underbara solen skiner in i mina ögon och lagras i kroppen så jag hoppas att det kommer att räcka till februari, då när det har vännt igen och ljuset är på väg tillbaka
Det är 2 augusti, klockan är 20:49 och jag trippar omkring i bikini och strandklänning.
Jag menar de oddsen, tom utomlands, är ju skyhöga……….

Just nu är det ingenting annat än magiskt.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.