Om fotoutmaningen

Jag är ju intresserad av att fotografera.
Det lär ju inte ha undgått någon de senaste åren.
Intresset väcktes för rätt precis två år sedan när Helena frågade om jag inte skulle haka på utmaningen 365foton.
Det gjorde jag och jag har inte ångrat det en sekund.

Första året jag gjorde utmaningen hade jag lite dålig strategi för mina inlägg, halkade efter och satt och la in massor med bilder på kvällarna den sista veckan i december 2011.
2012 hade jag en annan plan och jag lyckades ta bilder så att jag kunde tidsinställa inlägg och 2012 publicerade jag faktiskt ett inlägg och en bild om dagen.
I 365 + 1 dag.
Det känns lite mäktigt.

Här kommer alla de 365 + 1 bilderna i ett bildspel.

 

En reaktion på “Om fotoutmaningen

  1. Visst är det roligt att delta i den här utmaningen! Jag hade lite dålig planering jag med första året jag deltog, även år två var lite sådär halvtaskig planering. Men så förra året var det väl nästan i fas med en bild om dagen. Missade några gånger antingen pga att jag inte hunnit fota något nämnvärt och så blev det ett par missar med schemaläggningen. Men jag behövde inte känna någon stress mot slutet i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.