Overkligt

Det här med att jag har haft fyra veckors semester.
Och det här att jag ska börja jobba i morgon.
Att jag ska fixa matlåda.
Det här med att jag ska sätta klockan på ringning.
Att jag ska klä på mig kläder som passar tillsammans med andra människor.

Det här att jag faktiskt faktiskt ska åka till jobbet i morgon.
Det känns en smula, vad ska jag säga……………
En smula……..EEH……….overkligt.

Det här inlägget postades i Eva, Semester och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Overkligt

  1. Jag brukar längta lite till mitt jobb efter 4 veckors ledighet. Men i kväll känns det precis som du säger – lite overkligt. Är det redan slut? Bäst att ställa klockan i morgon så att man inte kommer alldeles för sent (jag har flex så lite för sent är tillåtet för mig)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.