Påminn mig nästa gång

Alltså bara för att jag springer 20 kilometer en söndag och inte känner någonting i benen dagen därpå så betyder inte det att jag är någon jävla superwoman.
Påminn mig att jag behöver vila längre en en dag nästa gång jag springer långpass.

Jag gav mig ut idag.
Först kände jag mig peppad att springa.
Så kände jag mig plötsligt jättetrött, seg och helt utan löplust.
Men så tänkte jag att jag brukar ju piggna till när jag väl ger mig ut.

Ja men eller hur?
När jag inte hade piggnat till efter två kilometer utan fortfarande hasade mig fram i snigelfart och till och med tyckte att det var jobbigt när armarna rörde på sig så stängde jag av min Garmin och gick i kantarelldiket hemåt i stället.

Jag ska försöka komma ihåg det själv till nästa gång och gör jag inte det så litar jag på att ni påminner mig.

2 reaktion på “Påminn mig nästa gång

  1. Helt klart viktigt att vila lite längre efter långpass. Men här var det i allafall extremt tung luft idag. Helt utan syre. Kanske kan du också få skylla lite på det….Kämpa vidare. (Visst är du superwomen.)

    • Du är snäll du :)

      Kanske var det en aning tungt i luften men helt klart behöver jag vila mer efter mitt långpass och ger inte på något sätt upp.
      Snart står jag där på startlinjen och är mer peppad än någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.