Välkommen tillbaka

Välkommen tillbaka bloggen.
Det har hänt en del här och vi har haft en del för oss under tiden som du legat nere.
Jag berättar mer senare för nu har jag lite annat att stå i.

Hej så länge.

Det här inlägget postades i Bloggen och märktes av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Välkommen tillbaka

  1. Stort GRATTIS till både dig och Minsting som fyller år så här i början av juli!!
    Ha sedan en riktigt, riktigt skön semester! Har ju sett på bilderna att du kan få en härlig semester med familjen där hemmavid, i och runt nya huset, med träningsskorna på kutande, på rygg i gräset och vid bryggan och badet. Kram från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.