Lite helg hit och dit

Så är det helg igen då.
Fast ändå inte trots att det är ledigt i morgon.
Fredag fast onsdag fast nästan lördag på något sätt
Och i morgon är det söndag.
Sen blir det fredag och lördag igen.
Direkt efter söndagen.

Märkligt det där med helger.

Det här inlägget postades i Reflektioner och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

3 reaktion på “Lite helg hit och dit

 1. Jag hade fredag i går och det kan bli lite fel eftersom jag inte alltid gör samma sak en fredagskväll som en onsdag. Men jag kom ihåg det så det blev att grilla lite vanlig och en enkel hamburgare istället för fredagsmyset, men egentligen så hade vi ju kunnat … eftersom vi är lediga idag. =)

  • Ja men det kändes ju som fredag igår.
   Verkligen.
   Jag och yngste sonen var och handlade idag och det var på håret att jag frågade om han ville ha en påse bilar eftersom det var lördag.
   Eller också inte ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.