Genombrott

Jag tror faktiskt att det är så att vi har kommit till ett genombrott vad det gäller kattluckan.
Sune använder sig, än så länge, av en lite annorlunda teknik och det tar en stund.
Men han gör det, han går själv genom båda luckorna och åt båda hållen.

20120502-205443.jpg

Det här inlägget postades i Sune och märktes , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Genombrott

  1. Bra jobbat Sune. Storma klurade aldrig ut kattluckan. Han kunde sitta utanför ytterdörren en hel natt och känna doften av kattmjölken på andra sidan luckan utan att komma in. Men den fighten vann han. Envisa kattskrälle.

  2. Vilken härlig blogg!

    Det tog ett tag för min katt att lära sig hur man ska använda kattluckan. Inte lätt att lära gamla katter att gå igenom kattluckor :)

    Jag tänkte köpa en ny kattlucka då min gamla börjar bli dålig. Jag har tittat lite på http://www.kattluckor.se och sett några jag tycker är bra. Vad har du för modell, kan du rekommendera den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.