Grrrrr

Veckans tema hos Fotosöndag är – avtryck.
Det finns mycket som är och mycket som ger avtryck.
Avtryck som jag gör och avtryck som lämnas hos mig.
I mitt och andras liv.
Digitala avtryck, analoga avtryck, förgängliga avtryck i sanden och historiska avtryck som lever kvar i generation efter generation.
Min tolkning av temat är avtryck som gjordes för miljoner och miljoner år sedan.
Som också satt avtryck i så många nyfikna sinnen.
Hur många är vi inte som fascinerats och undrat: hur stora var de egentligen, hur mycket åt de, kunde vissa verkligen flyga, hade de verkligen så där långa halsar och hur gick det egentligen till när de alla dog ut?

Grrrrr

Tema 335 – Vad gör de?
Bild 99 av 366

fotosondag_banner

Så här såg det ut när jag tog bilden.

0113 0114

11 reaktion på “Grrrrr

  1. GrrrrrBra tänkt! Jag var på Naturhistoriska muséet igår med min son och tänkte på samma sak när vi tittade på alla dinosaurieskelett. Sonen har också leksaksdinosaurier så det här är en bild som kunde varit min. ;) Kul att se bakgrunden på din blogg. Gillar texten tillsammans med bilden. Snyggt jobbat!

  2. GrrrrrJa, de har onekligen satt stora avtryck efter sig. Historiska avtryck är nog viktiga för oss för att försöka förstå vår egen existens. Bra innehåll till temat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.