Dagens gåta

Den här instruktionen fick jag för en stund sedan.

”Jag vill inte ha en cirkelmacka mamma och jag vill ha korv på min cirkelmacka inte. ”

Klurigt, men jag klarade det.

20120325-112137.jpg

Det här inlägget postades i Minsting och märktes , , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Dagens gåta

  1. I den här familjen pratar BlöjMannen med läten och låter lite som den galna kocken i Mupparna. Alltså helt utan ledtrådar ska man snabbt lista ut vad som är sagt. Gud nåde den som inte förstår vad han vill ha sagt. ;-)

  2. Pingback: EFIT – 25 mars 2012 | Evas Svammel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *