Rakt upp och ner

Första söndagen på länge som jag är med i Fotosöndag.
När jag först läste om temat så fick jag en bildidé som inte alls visade sig fungera.
Det blev riktigt riktigt dåligt till och med.
Lade veckans deltagande på hyllan tills jag i fredags var ute med kameran en stund i solskenet på lunchen.

Där var bilden.
Den klarblåa himlen och flaggstången.
Mycket enklare och mer lodrät kan det inte bli.
Rakt upp och ner

Tema 35 – Detalj
Bild 22 av 365

fotosondag_banner

32 reaktion på “Rakt upp och ner

  1. Wow, vilken makalöst häftig bild! Den intensivt blå färgen och den höga flaggstången. Riktigt snyggt!
    Ang bildstölden så har jag hittat henne via en annan fotobloggare. Han fick en bild stulen av henne och lämnade ut länken. Efter det har jag haft koll på henne och för några dar sen gick jag igenom alla bilder som kan tyckas vara fotade av nån annan än henne. Det är många som inte är hennes!
    Jag har lämnat kommentarer på hennes blogg att hon ska ta bort mina bilder men hon bara raderar kommentarerna. Jag vet att man kan anmäla hennes blogg men jag väljer att först låta henne få en chans att radera inläggen.
    Vi får se hur det går med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.