2 reaktion på “Mångfald

  1. Åh, vad härligt det ser ut, nästan som att de tar ett sommarbad. Här är det isbelagt nästan allt vatten så så här skönt har inte änderna i den här stan det. :)
    Ang bildstölden så har jag lämnat kommentarer hos bloggerskan men hon raderar bara mina kommentarer och tar inte bort mina bilder. Jag hittade henne via en annan blogg där blogginnehavarenn fick veta att hans bilder blivit stulna av den här tjejen och sen jag såg det så har jag haft koll på henne. Ja visst är det fascinerande att hon kan skriva att hon tagit bilden med nya objektivet! Undrar hur det gick till och jag undrar när hon stod och fotade i min rabatt för det är där bilden är tagen. ;)
    Ha en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.