Accessoar

Accessoar

Tema 1 – Accessoar
Bild 249 av 365

5 reaktion på “Accessoar

 1. Vilken fantastiskt fin dalahäst. Vem är det som säljer sånna? Hur får man tag på dem? Jag fullkomligt älskar formen dalahäst och gärna när den görs i annorlunda modern tappning. Jag har en 35×35 cm stor orange dalahäst som är en kudde. Hela familjen hatar den men jag älskar den. Och ungen lärde sig sitta i den då han satt ”mellan benen” på hästen.
  Humlan

 2. Det är ett företag på Sollerön som gör de här smyckena som verkligen är otroligt läckra.
  Vi sålde på mitt föregående jobb och jag fick ett halsband och ett armband i present av mina fd arbetskamrater när jag slutade.
  Tur det eftersom sortimentet är oändligt och under åren vi haft smyckena har jag inte själv kunnat välja vilket jag ville ha ;)

  De har webbutik som du hittar här:
  http://www.lillalisadesign.se/shop/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.