Dagens citat

Varför ska dom behöva uppdatera och förändra en massa saker hela tiden? Om man har någonting som fungerar, varför ska man ändra det då? Som det här med FB appen till iPhone, den fungerade ju bra för flera år sedan.
Titta på mig till exempel, inte byter jag ut den fru jag har bara för att hon fungerar bra som hon gör.

 

 

Ps. Puppe har haft sin iPhone i ungefär en månad……..

Det här inlägget postades i Puppe och märktes , av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

En reaktion på “Dagens citat

  1. Hahaha ja se Puppe han är för kul och sig lik låter det som. Ska han inte öppna upp sin blogg igen, eller hur var det nu med att gästblogga hos dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.