To Eternity

Fotosöndag har haft sommaruppehåll men drog igång igen för några veckor sedan.
Den här veckan är temat ”Oändlig” och här är mitt bidrag

To Eternity

Tema 155 – Lekplats
Bild 186 av 365

fotosondag_banner

36 reaktion på “To Eternity

  1. To EternityAlldeles underbar bild. Gillar den snäva beskärningen, formen av en åtta är tydlig ändå. Diggar kontrasterna mellan ljust och mörkt där det ljusa är på gränsen till utslaget. Skapar en spänning och skön avtoning mot bakgrunden. Vackert med svartvitt.

  2. To EternityKul eftersom jag gick i liknande tankar men hittade inte mitt gamla Briotåg och tur är det för jag tror inte att jag ens hade varit i närheten av denna kanonbild. Vinklingen, valet av fokus och att den är tajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.