Dagens planer

Tvätten som jag glömde på torkvindan igår kväll fick sig en extra sköljning under natten men är snart torr igen.
Övriga planer, förutom att torka tvätt, är att umgås med farfar, äta lunch, åka in till Sala, se till att Tonåringen kommer hem, handla, springa intervaller och äta middag.

Stressigt värre det här.

2 reaktion på “Dagens planer

  1. Tack för din fina kommentar hos mig! Du undrade lite om redigeringen jag gör. Vilket program använder du? Det är nog olika från program till program och det jag använder och kan är photoshop CS4. Jag fotar alltid i RAW-format, sen behndlar jag det först i CS4´s RAW-program innan jag öppnar upp det som vanligt. Ett tips är att använda sig av olika sorters actions som man kan ladda ner, vissa av dem gratis på nätet. Det är färdigprogrammerade kommandon som redigerar bilder på olika vis om man inte lärt sig hur man själv gör tex vintage. Kanonbra! Men det funkar endast i CS-programmen. Lycka till och fråga gärna igen om jag kan hjälpa dig med något!
    /kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.