Vaddå parkeringsruta?

Det verkar ju otroligt onödigt när det går lika bra att parkera mitt på infarten till Domusparkeringen.

Bloggat från min iPhone

Det här inlägget postades i Okategoriserade av Eva. Bokmärk permalänken.

Om Eva

Jag är en medelålders mamma som trivs med att leva mitt liv. Jag är tvåbarnsmamma, kvinna, kollega, vän, fru som älskar min mina katter, mina löparskor, min MacBook och min familj ........ och jag har ALDRIG någonsin varit lyckligare

2 reaktion på “Vaddå parkeringsruta?

  1. Vissa verkar helt enkelt inte bry sig och har förmodligen inte heller fått böter för sin olaglighet. Är såå less på denna typ av människor!

  2. Men du ska se att de ”bara skulle lägga ett brev på lådan” eller ”bara skulle ha en enda grej” eller ”bara skulle springa ett snabbt ärende” eller att ”de har lite ont i ryggen och inte ville gå så långt.”

    I’ve heard it all before…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *